rollerskibaan
pmtsskitechniek

About Us

Over Portes Du Ski

Portes Du Ski

Over ons verhaal

Met jarenlange ervaring en expertise in wintersport, biedt Portes Du Ski hoogwaardige instructie en trainingen om de vaardigheden van elke deelnemer naar een persoonlijk hoger niveau te tillen.

Portes Du Ski is opgericht in 1989 en is een trainingsinstituut met  twee afzonderlijk gelegen rollerskibanen bekleed met originele skimatten van pearlsnow, geen soort tapijt zoals elders.  Deze skimatten geven de minste wrijving en daardoor het beste gevoel hoe we door de ski’s/board via de ondergrond van richting veranderen.

Er wordt sinds 1998 lesgegeven in skiën, volgens een Amerikaans leerplan, PMTSskisystems, direct parallelskiën en snowboarden de basisbewegingen. In 2003 behaalt Guus zijn eerste pmts certificering.

We onderscheiden ons hiermee van de andere skischolen door direct parallelskiën te leren en te trainen vanaf de eerste les. Daardoor minders kans op angst voor de vallijn en snelheid. Ook minder belastend voor de kniegewrichten. Hier veel aandacht op de houding, de juiste bewegingen van- de voeten, – de enkels en juiste skivoering. De basisbewegingen en houding staan centraal. Daardoor meer glijplezier in de bergen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde instructeurs met PMTS certificeringen die zich inzetten om elke leerling te begeleiden en te inspireren.

Unieke waardevolle aanbiedingen

Ontdek onze unieke voordelen

 

Persoonlijke begeleiding

Individuele aandacht voor maximale vooruitgang.

Max. 2 personen tegelijk op de baan en groep max. 4.

Veilige leeromgeving

Innovatieve indoor rolskibaan-trainingen voor alle niveaus.

Persoonlijke aandacht is privéles voor de prijs van groepsverband.

Exclusieve ski-snowboard-ervaring

Focus op veiligheid en plezier voor elke deelnemer. 

De persoonlijke wensen, motivatie en vaardigheden staan centraal.

Scroll naar boven